MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Avrupanın ülke düzeyinde en önemli turnuvasında ev sahibi Almanya, İskoçya’yı konuk edecek. Almanya - İskoçya karşılaşması Allianz Arena’da oynanacak. Turnuvanın favorisi arasında gösterilen Almanya’nın kadrosunda Toni Kroos, Kai Havertz, Thomas Müller, Leroy Sane , Florian Wirtz gibi yıldızlar bulunuyor. İskoçya ise açılış mücadelesinden puan veya puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Peki Almanya - İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal… 
EURO 2024 heyecanı Almanya’da yaşanıyor. Kadro değeri olarak turnuvanın önde gelen takımlarından olan Almanya, İskoçya karşısında hata yapmak istemiyor. Nagelsmann yönetiminde gruplardan çıkmak isteyen Almanya A Grubu’nda mücadele ediyor. A Grubu’nda İskoçya’nın dışında Macaristan ve İsviçre gibi takımlar bulunuyor. Grubun diğer mücadelesinde Macaristan ve İsviçre karşı karşıya gelecek. İskoçya’da ise gözler John McGinn, Andrew Robertson, Billy Gilmour gibi önemli oyuncuların performansına çevrildi. A Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak. Peki Almanya - İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…
 
ALMANYA - İSKOÇYA MAÇI NE ZAMAN?
 
EURO 2024’ün ilk maçında ev sahibi Almanya, Steve Clarke yönetimindeki İskoçya’yı konuk ediyor.
 
Allianz Arena’da oynanacak Almanya - İskoçya karşılaşması 14 Haziran cuma günü saat 22.00’da başlayacak.
 
Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

MUHTEMEL 11'LER 

Almanya:
Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt; Andrich, Kroos; Musiala, Gündoğan, Wirtz; Havertz 

İskoçya: Gunn; Ralston, Porteous, Hendry, Tierney, Robertson; McTominay, Gilmour, McGregor, McGinn; Adams 

ALMANYA’DA HEDEF FİNAL

Nagelsmann yönetimindeki Almanya, taraftarının da etkisiyle EURO 2024’te final oynamak istiyor.

A Grubu’nun favorisi olan Almanya, son olarak hazırlık karşılaşmasında Pascal Grob ve Haverzt’in golleriyle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Almanya’nın kadrosunda Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Rüdiger ve Toni Kroos gibi yıldızlar bulunuyor.

Almanya gol yollarında Maximilian Beier, Niclas Füllkrug, Kai Havertz, Thomas Müller, Deniz Undav gibi oyuncularla etkili olmaya çalışacak.

İSKOÇYA  PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Avrupa Futbol Şampiyonası’nın kadro değeri olarak mütevazi kadrolarından olan İskoçya’da gözler Almanya mücadelesine çevrildi.

İskoçya son olarak oynadığı hazırlık karşılaşmasında Finlandiya ile 2-2 berabere kalmıştı.

İskoçya’nın kadrosunda Billy Gilmour, John McGinn, Che Adams, McTominay gibi önemli isimler yer aldı. Almanya karşısında etkili hücum hattıyla İskoçya sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

EURO 2024 A GRUBU
 
Grubun diğer karşılaşmasında Macaristan ve İsviçre 15 Haziran Cumartesi saat 16:00’da karşı karşıya gelecek.
 
ALMANYA
 
İSKOÇYA
 
MACARİSTAN
 
İSVİÇRE 

 

Alakalı Etiketler