MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
  AKSA Süper Lig Süleyman Göktaş Sezonu 4. Hafta maçında Alsancak Yeşilova ile Esentepe kozlarını paylaştı. Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda oynanan bu zorlu karşılaşmada gol sesi çıkmayınca taraflar 1’er puana razı olmak durumunda kaldılar.
  İlk devrede her iki takım da karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aramasına rağmen forvetlerin son vuruşlardaki beceriksizliği ve kalecilerin kurtarışları olası bir gole engel oldu. İkinci yarıda Esentepe daha çok kendi yarı alanında savunma tedbirleri alıp hızlı isimleriyle etkili kontrataklara çıkarken ev sahibi Alsancak Yeşilova tempoyu arttırıp rakip kaleye yüklendi. Son bölümde iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. Her iki takım da haftayı 1’er puanla kapattı. 
 Ligde önümüzdeki hafta Alsancak Yeşilova takımı zorlu Doğan Türk Birliği deplasmanına çıkarken Esentepe de ligin bir başka iddialı takımı Mağusa Türk Gücü ile evinde karşı karşıya gelecek.

Stat: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı
Hakemler: Tufan Çerçioğlu, Emir Turalı, Emre Çevikdal
Alsancak Yeşilova: Kemal Molla, Memduh Sarıoğlu, (86’ Mehmet Fatih Parlak), Sena Develioğlu, Mejdi Direniş, Mustafa Salk, Cemal Yaşınses, (86’ Yunus Emre Bal), Toheeb Emmanuel Lawal, (90+2 İlker İnceler), Arda Ateş, (Fidelis İria), Vakkas Kaynarca, Quesı Jonathan Weston, Gökhan Sarıoğlu
Esentepe: Ahmet Vatanseven, Emek Kırılmaz, Frank Achıle Nyobe Nyobe, Emre Mutlu, Deniz Kibar, (77’ Mehmet Can Birol), Lukman Oluwadamılare Adeshına, (90+3’ Nersin Osman), Tuğra Kılıç, Salih Karal, (46’ Benjamin Bieleu), (90+3’ Semih Arslan), Mustafa Soytürk, Ali Avcısoyu, (77’ Ege Can Açıkportalı), Devran Ali Güneş

Alakalı Etiketler