MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Real Madrid Teknik Direktörü Carlos Ancelotti, İspanyol devinin yoğun fikstüründe Arda Güler kararsızlığı yaşıyor. Real, Manchester City ve Barcelona ile oynayacağı zorlu maçlar öncesi Mallorca deplasmanına gidecek. Ancelotti'nin teknik ekibinde yer alan oğlu Davide'nin, bu maçta Arda Güler'in oynaması için babasına baskı yaptığı iddia ediliyor. 
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester City ile sahasında 3-3 berabere kalan Real Madrid'in yoğun bir maç programı bekliyor. 
LaLiga'da 13 Nisan Cumartesi günü Mallorca deplasmanına gidecek olan İspanyol devi, 17 Nisan Çarşamba günü ise Manchester City ile İngiltere'de rövanş maçına çıkacak. Real, 21 Nisan Pazar günü ise El Clasico'dan Barcelona'yı konuk edecek. 
Defensa Central'ın haberine göre;Real Madrid teknik heyeti yoğun maç temposunda bazı oyuncuları dinlendirmek istiyor. 
Haberde İspanyol takımında forma şansı bulmakta zorlanan ancak fiziksel durumu iyiye giden Arda Güler'in, Mallorca karşısında ilk 11'de oynamasının beklendiği ileri sürüldü. 
Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda'yı 11'de oynatma konusunda şüpheleri olsa da tecrübeli hocanın ekibinde yer alan oğlu Davide Ancelotti'nin, genç yeteneğin başlangıç kadrosunda yer almasında ısrarcı olduğu iddia edildi. Bu konuda son kararı baba Ancelotti verecek. 

Alakalı Etiketler