MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
 
Şubat ayında oynadıkları Lapta maçı ile ilgili yaptıkları itiraza ret cevabı alan Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Ahmet Ertay, “Tahkime başvuracağız” dedi. 
Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü başkanı Ahmet Ertay şubat ayı içerisinde oynadıkları Lapta maçı ile ilgili futbol federasyonuna Lapta takımının cezalı oyuncu oynattığı iddiasıyla yaptığı itiraza ret cevabı aldıklarını ve bu konuyu tahkim kuruluna taşıyacaklarını açıkladı. 

Ahmet Ertay bu maçla ilgili ellerinde deliller olduğunu ve bu delilleri itiraz boyutunda futbol federasyonuna sunduklarını fakat futbol federasyonunun ilgili itirazdan yaklaşık 6 hafta sonra kendilerine ret cevabı vermelerinin kabul edilemez olduğunun altını çizdi. 

Ertay, küme düşmüş olmalarına rağmen kulübüne yapılan bu haksızlığı asla kabul etmediğini ve bu yüzden tahkim kuruluna başvuracaklarını belirtti. Kendisinin kulüp başkanı olarak bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıdığını ve bu sorumluluk çerçevesinde evrakta sahtecilik olarak kabul ettikleri bu olayın peşini bırakmayacağını söyledi. 

Lapta kulübünün yaptığı bu eylemin suç teşkil ettiğinin altını çizen Ahmet Ertay, futbol federasyonuna düşen görevin bu olayı sonuna kadar araştırıp adil bir karar vermek olduğunu belirtti. 
 

Alakalı Etiketler