MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Paşaköy Hasan Onalt Stadı'nda oynanan AKSA Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Mesarya ile Tremeşeli Holding Dumlupınar karşı karşıya geldi. Maçın hakemleri Turgay Misk, Rüya Sakallı ve Halil Erdem Canaloğlu idi.

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadele, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Yağmur altında oynanan karşılaşma, hem şampiyonluk yarışını hem de küme düşme mücadelesini ilgilendiren önemli bir müsabakaydı.

Karşılaşmaya hızlı ve baskılı başlayan Tremeşeli Holding Dumlupınar, 15. dakikada Mert Güçlücan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak, Mesarya, devrenin sonlarına doğru kazandığı penaltıyla Juan Felipe Alves Ribeiro'nun golüyle beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda denge içinde geçen oyunda, Tremeşeli Holding Dumlupınar'dan Mehmet Erol'un 65. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımı 10 kişi kaldı. Ancak, her iki takımın da çabalarına rağmen skor değişmeyince mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Tremeşeli Holding Dumlupınar 47 puanla 3. sıradaki yerini korurken, kümede kalma mücadelesi veren Mesarya ise 19 puanla 13. sırada konumunu sürdürdü.


Alakalı Etiketler