MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image

Ülkemizin başarılı Latin dansçılarından Elis Sermaye, Kanada’nın Toronto şehrinde gerçekleşen Canada Salsa & Bachata Congres dans organizasyonunda ülkemizi başarıyla temsil etti. Toplam 5 katagoride yarışan Elis, sahne aldığı kategorilerde en küçük dansçı olması yanında, yaş sınırlaması olmayan iki katagoride de kendisiyle 30 yıl üzerinde yaş farkı olan yarışmacılarla boy gösterdi. Organizasyonda ülkemiz bayrağı altında yarışan ve 5 gün boyunca sahne alan Elis, kendi adına sürdürdüğü yolda, bu organizasyon ile seviye yükseltmiş oldu.

Büyüklere karşı tecrübe kazandı

Organizasyon boyunca toplam 52 dansçı ile büyük bir rekabet içinde olan Elis, yarışmaların ilk günü derece alabilmesinin çok zor olduğu ve yaş sınırı olmayan profesyonel büyük rakiplerine karşı Amateur Ladies Intermediate Solo Bachatave Salsa’da sahne aldı. Kendi yaşına en yakın yarışmacının 17 yaşında olduğu bu iki katagoride, Elis dereceye giremedi ancak büyük tecrübe kazandı

İkincilik elde etti
Organizasyonun ikinci gününü dinlenerek geçiren Elis, üçüncü gün de 3 kategoride birden sahne aldı. Yarışanlar içinde yine en küçük olan Elis, 13 – 17 yaş Amateur LadiesSolo Salsa Showcase, Amateur Ladies Open Solo Showcaseve Amateur Ladies Salsa Solo Showcase, katagorilerindesahne aldı. Rakipleri karşısında yaşça çok küçük olmasına rağmen, Amateur Ladies Bachata Solo Showcase U17 katagorisinde büyük bir başarı göstererek, ikinci olmayı başardı.

Sıradaki durak Dünya şampiyonası
Böyle büyük bir organizasyonda, kendinden yaşça oldukça büyük ve daha iyi olanaklarla hazırlanma imkanı ve tecrübeleri olan rakipleri arasında Elis’in bu başarısı, gelecek için umut verdi. Yarışma sonrasında Montreal ve New York’ta yapılacak uluslararası yarışmalara da davet alan Elis’in, sıradaki durağı Aralık ayında Meksika’da yapılacak Dünya şampiyonası olacak.

Bireysel yeteneklere destek verilmeli
Elis’in ailesi, bireysel yeteneklerin bu tür uluslararası organizasyonlarda boy gösterilmesine daha fazla olanak sağlanması gerektiğini ve en güzel ülke tanıtımının bu tip uluslararası organizasyonlarla olabileceğini belirttiler. Elis’inailesi ayrıca bu büyük hayalini gerçekleştirirken, kendisine güvenip destekleyen ve tüm masraflarını karşılayan iş insanları Aykut Aksu ve Neziha Doğan Aksu’ya teşekkür etti.