MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Geçtiğimiz günlerde TRT SPOR'a verdiği röportajda ''Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı. Bazı şahıslar hayallerime engel oldu.'' sözlerini kullanan Merih Demiral'a sarı lacivertli kulüpten forma geldi. 

Fenerbahçe Kulübü, Suudi Arabistan'da Al-Ahli'de futbol kariyerine devam eden milli futbolcu Merih Demiral'a forma gönderdi. 
26 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde TRT SPOR'a verdiği röportajda ''Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı. Bazı şahıslar hayallerime engel oldu.'' ifadelerini kullanmıştı. 
Bu sözlerin ardından Fenerbahçe Kulübü, Merih Demiral'a bir notla birlikte sarı lacivertli forma gönderdi. Milli futbolcu sarı lacivertli formayı giyip yaptığı paylaşımda "Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe." notunu düştü. 
Fenerbahçe Kulübü'nün Merih Demiral'a gönderderdiği mektupa şu ifadeler yer aldı: 
''Sevgili Merih Demiral, TRT SPOR kanalına verdiğin röportajı takip ettik. Burada dile getirdiğin sözlerin üzerine sana ulaşmak, Fenerbahçe hikayeni anlattığın 'Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı' tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik; Bazen sona ermiş gibi görünen hikayeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur. Fenerbahçemizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz. Sana gönderdiğimiz Çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun.''