MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
EURO 2024'te sergilediği performansla kendisini takip eden kulüpleri büyüleyen Ferdi Kadıoğlu'nun en ciddi talibi Borussia Dortmund. Alman ekibinin, milli futbolcu için yaptığı 20 milyon euroluk teklifi güncelleme kararı aldığı ve bu rakamın üzerine çıkacağı iddia edildi. Borussia Dortmund'un bonservis teklifinin 22.5 milyon euronun üzerine çıkması durumunda Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'den transfer edilen en pahalı yerli futbolcu olacak. 
Fenerbahçe'de geçirdiği sezon ile Avrupa'nın devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund'un inadı sürüyor. 
Alman ekibi, milli futbolcunun EURO 2024 performansını da gördükten sonra sarı-lacivertlilere yaptığı ilk teklifi güncelleme kararı aldı. 
Sabah'ta yer alan habere göre Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı 20 milyon euroluk teklifin üzerine çıkmayı planlıyor. 
Alman ekibi, yeni teklifin Fenerbahçe tarafından kabul edilmesi durumunda ise Ferdi Kadıoğlu'nu ikna etmeye çalışacak. Transferin 22.5 milyon euronun üzerinde bir bonservisle gerçekleşmesi durumunda Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'den transfer edilen en pahalı yerli futbolcu olacak. 
24 yaşındaki futbolcuya Arsenal ve Napoli'nin de ilgisi bulunuyor. 
Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. 
Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alırken 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.