MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Miracle Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Törehan ve Asbaşkan Ebru Törehan yaptıkları açıklamada, Miracle Spor Tv’nin yayınlarına yönelik ilgi ve beğeniden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sporseverlerin yoğun beğeni ve ilgisinin doğru yolda olduklarının somut göstergesi olduğunun altının çizildiği açıklamada, yapılan yatırımların KKTC futbolu ve gençliğine hizmet amaçlı olduğu vurgulandı.

Açıklamada, Miracle Spor Tv ile gösterdikleri işbirliği ve sergiledikleri yapıcı tutumdan ötürü Futbol Federasyonu ile Spor Dairesi’ne de teşekkür edildi.
Açıklama şunlar kaydedildi: 

“KKTC AKSA Süper Ligimizin ikinci yarısı tüm sporseverlere hayırlı olsun.
AKSA Süper Lig’in ikinci yarısıyla birlikte Miracle Spor Tv de futbolseverlerin huzuruna ünlü spiker Emre Tilev’in anlatımıyla ve usta televizyoncu Uğur Yıldırım’ın yönetiminde çıktı.

Yayın kalitesine ilişkin izleyicilerimizden almış olduğumuz beğeni ve ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu, doğru işler yaptığımızın somut bir göstergesidir. Futbolseverlerin Miracle Spor Tv’nin dünya standartlarındaki yayıncılık anlayışına ilişkin takdir ve ilgisini boşa çıkarmayacağız.

İlk haftadan fark yarattık, bunu sürdüreceğiz Fark yaratmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlarda hedefin ülke sporuna ve gençliğine hizmet olduğunun altını bir kez daha çizmek isteriz.

KKTC futbolunun çağ atlaması ve sporcularımızın dünya pazarına çıkabilmesi adına başlattığımız yayınlarımızı aynı kalite ve üst standartlarda geliştirerek sürdüreceğiz.

Çıktığımız yolda ülke futbolu ve televizyon yayıncılığının gelişmesi yönünde attığımız adımlarda gereken yardım ve işbirliğini sergileyen Futbol Federasyonu’na ve Spor Dairesi’ne teşekkürü bir borç biliriz. Birlikte çok büyük işler başaracağız.

Bir kez daha halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve beğeniden dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirirken bu ilgi ve desteğe layık olmak için durmadan çalışacağımızı ifade etmek isteriz.”