MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Galatasaray, yerli rotasyonunu genişletmek için 2 ismi transfer listesine aldı. Alanyaspor'da bu sezon adından söz ettiren Oğuz Aydın ve Bodrum FK ile Süper Lig'e yükselen Gökdeniz Bayrakdar sarı kırmızılıların listesine girdi. 
Yıldız oyuncuların yanı sıra Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz gibi genç oyuncuları parlatıp vitrine çıkarmak isteyen Galatasaray bu yoldan devam edecek. Sarı kırmızılılar bu nedenle Oğuz Aydın ve Gökdeniz Bayrakdar'ı transfer etmeye çalışacak. 

GALATASARAY'IN VE ALANYASPOR'UN BEKLENTİSİ FARKLI 
TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, Oğuz Aydın'ı transfer edebilmek için 4-5 milyon Euro bütçe ayırdı. Sarı kırmızılıların aksine Alanyaspor ise transferden 7 milyon Euro bekliyor. Galatasaray, bir miktar para ve oyuncu takasıyla Akdeniz ekibini ikna etmeye çalışacak. 
Galatasaray'ın listesindeki diğer isim olan Gökdeniz Bayrakdar için ise transfer şartı var. Sarı kırmızılılar, potansiyeli olan Gökdeniz Bayrakdar'ı transfer etmek için Kerem Aktürkoğlu ya da Barış Alper Yılmaz'ın ayrılması durumunda 22 yaşındaki oyuncu için harekete geçecek.