MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından organize edilen ve Basel Holding’in ana sponsorluğunu üstlendiği 2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın altıncı yarışı olan “Gülgün Süt 47. Kuzey Kıbrıs Rallisi” sona erdi. Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen üç günlük yarışın galibi, Goodyear Racing Team’den Cevdet Alptürk-Mehmet Çağla ikilisi oldu. Yarışta toplam 11 etap geçildi ve Alptürk-Çağla ikilisi, altı etapta en iyi zamanı elde ederek yaklaşık 15 saniye farkla birinci oldu.

İkincilik Mücadelesi Nefes Kesti
Yarışın ikinci sırasını yine Goodyear Racing Team’den Çağkan Bozalanlar ve Hasan Evrensel ikilisi aldı. Onlar, ekstra puan veren Plümer 2 etabında en iyi dereceyi yaparak finişi ikinci sırada tamamladı. NEU Drift Racing Team’den Enver Haskasap ve Halil Mulla ise üçüncü sırada yer alarak podyumu tamamlayan ekip oldu.

Ahmet Demirel Ralli Kupası ve Diğer Kategorilerde Birinciler
Ahmet Demirel Ralli Kupası’nda Sadık Bilgimer-Buse Bilgimer ikilisi hem genel klasmanda dördüncü sırada yer aldı hem de Sınıf 1’de birinci oldu. Tolga Güllü-Hasan Önderol ikilisi ise Sınıf R’de zafer elde ederek kupada ikinci oldu. Sınıf N birincisi olan Önder Zaim-Barış Hürkol ise kupada üçüncü sırada yer aldı. Masterler kupasını ise Oktay Çocuk-Hüseyin Çocuk ikilisi kazandı.

Zorlu Ralli, Büyük Destek
22 ekibin start aldığı fakat sadece 13 ekibin finişe ulaşmayı başardığı zorlu rallinin ödül töreni Yenikent Bulvarı’nda yapıldı. Törene Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Gülgün Süt Mamulleri direktörlerinden Yunus Betmezoğlu ve KKTOK yetkilileri katıldı.