MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği bir basın açıklaması yaparak Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu’yu son derece sert ifadelerle eleştirdi. 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sosyal medya aracılığı ile terbiye ve ahlak sınırlarını aşarak hakem arkadaşlarımızı zan altında bırakacak bazı açıklamalar olmuştur. 
Açıklamayı yapan teknik direktör arkadaşımızın bu açıklamayı hangi ruh hali ile yaptığını anlamakta güçlük çekiyoruz. Yıl içerisinde birçok maçta hakem hataları yaşanmıştır ve ne acıdır ki yapılan bu hakem hataları ilgili teknik direktörün kendi takımının da birçok kez lehine olmuştur. 

“Psikolojik destek alması için en yakın zamanda bir doktora başvurmasını tavsiye ederiz” 
Hal böyleyken kendi egosunu, kibrini, insanlara hep yukarıdan bakma ve kendini önemli biri zannederek dev aynasında görme psikolojisi ile hakem arkadaşlarımıza yaptığı yakıştırmalardan dolayı kendisini şiddetle kınar Hakemler Derneği olarak tüm arkadaşlarımızın dimdik yanında olduğumuzu belirtiriz. Bu teknik direktör arkadaşımıza da psikolojik destek alması için en yakın zamanda bir doktora başvurmasını tavsiye ederiz.
Bu bağlamda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan da ilgili kişi ile alakalı olarak disiplin soruşturması başlatmasını beklediğimizi bildirir, saygılar sunarız. 

Davulcu ne demişti? 
Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, K.Kaymaklı maçı sonrasında yaptığı açıklamada adaletli bir lig olmadığını, üç sarı kartın dört sarı karta dönmesi ve teşvik priminin yasal olduğunu ifade ederek, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun futbolu yönetmek yerine yönetildiğini iddia etmişti. 
Hakemlerle ilgili de konuşan Davulcu, lige hakemlerin verdiği ve vermediği kararlarla damga vurduğunu, bunların başında gösterdiği Utku Hamamcıoğlu, Evren Karademir, Osman Özpaşa ve Ali Özer’in ligin kaderi ile oynadığını savunmuştu. 
Bu yaşananların sorumlusunun MHK Başkanı Sadık Özbilgehan olarak gösterildiğini ancak arkada duran ismin KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu olduğunu iddia eden Davulcu, Sertoğlu’nun sorumluluğunu üstüne alarak “Hakem performanslarının bu kadar aleni şekilde yanlış ve yanlı olmasının en büyük sorumlusu benim, çünkü ben federasyonu yönetemiyorum” demesi gerektiğini açıklamıştı. 
 

Alakalı Etiketler