MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
EURO 2024’ün favorileri arasında gösterilen İspanya’da teknik direktör Luis De La Fuente, 2013 yılından beri milli takımın çeşitli kategorilerinde çalıştı ve birçok futbolcuyu yıllardır çok yakından tanıyor. 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi federasyondaki krizlerle boğuşan İspanya, gündemden uzak bir şekilde turnuvada mücadele etmek istiyor. Böyle bir ortamda da tecrübeli teknik direktör Luis De La Fuente’ye büyük iş düşüyor. 62 yaşındaki teknik adam, 2013 yılında 15 Yaş Altı Milli takım teknik direktörü olarak girdiği federasyon bünyesinde tam 11 yıldır çalışıyor. Bu nedenle birçok futbolcunun gelişiminde çok büyük katkısı var. Pedri, Mikel Oyarzabal, Fabian Ruiz, Mikel Merino, Marco Asensio ve Dani Olmo gibi genç yıldızlardan bu isimlerden sadece birkaçı… 

2015’te 19 Yaş Altı, 2019’da 21 Yaş Altı Milli Takımla Avrupa Şampiyonluğu yaşayan De La Fuente, geçtiğimiz yıl da A takımla Uluslar Ligi şampiyonluğuna ulaştı. Barcelona’nın genç yıldızları Lamine Yamal ve Pau Cubarsi ile Real Madrid’den Dani Carvajal, Atletico Madrid’den Alvaro Morata gibi tecrübeli isimlerin karışımının mükemmel olacağına inanan teknik direktör, İspanya’nın dünyadaki en iyi oyuncuları yetiştirdiğini söylüyor: 
“İspanya futbolunu çok iyi biliyorum ve dünyadaki en iyi oyuncuları yetiştirdiğimize inanıyorum. Ancak şampiyon olmak için takım olarak oynamanız gerekiyor. Uyumlu, harika bir insan grubunu konsolide ettik. Şimdi bırakın futbol konuşsun. Güvenebileceğimize inandığım yetenekli futbolcular, bu hikayenin gerçek yıldızları olsun” 
 

Alakalı Etiketler