MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği'nin (KTFHGD) hukuki konularından sorumlu olacak avukat pozisyonuna, deneyimli hakem ve dernek başkanlarından Mehmet Özbilgehan'ın oğlu Mustafa Özbilgehan getirildi.

KTFHGD, futbol hakemleri ve gözlemcileri arasında hukuki konularda destek sağlamak, kuralları anlatmak ve dernek üyelerinin haklarını savunmak amacıyla hizmet veren bir kuruluştur. Bu kapsamda yapılan atama ile genç avukat Mustafa Özbilgehan, derneğin hukuki işlerini yönetecek ve üyelerin karşılaştığı hukuki sorunlarda rehberlik edecektir.

Mustafa Özbilgehan, hem hukuki birikimi hem de futbol camiasındaki köklü geçmişiyle dikkat çekmektedir. Babası Mehmet Özbilgehan gibi futbol hakemliği ve dernek başkanlığı konularında tecrübe sahibi olan Mustafa Özbilgehan, yeni görevinde derneğin hukuki çerçevesini güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Özbilgehan'ın atanmasıyla ilgili bir açıklama yaparak, "Mustafa Özbilgehan, hem futbol hem de hukuk alanındaki bilgi birikimiyle derneğimize önemli katkılarda bulunacak. Kendisiyle birlikte, hakem ve gözlemcilerimizin hukuki konularda daha güvende hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandılar.


Mustafa Özbilgehan'ın, derneğin hukuki işlerinde etkin bir rol üstlenmesiyle birlikte, Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği, daha güçlü bir hukuki altyapıya kavuşmayı hedeflemektedir.