MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
 Girne Avrasya Taekwondo Merkezi'nde düzenlenen üç büyük uluslararası organizasyonun kapanış töreni, devlet ve hükümet yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 21. Avrupa-Asya GTF Taekwondo Şampiyonası 2024, 34. KKTC WTF Taekwondo Şampiyonası 2024 ve 9. WBMF Renkli Kuşaklar Şampiyonası 2024, üç gün boyunca yoğun mücadelelere sahne oldu. Organizasyonların kapanışı, ödül töreniyle taçlandırıldı.

Devlet Yetkilileri Kupaları Verdi
Kapanış törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Maliye Bakanı Özdemir Berova, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim katıldı. Dereceye giren takımlar, kupalarını bu üst düzey isimlerin elinden aldı.

Gösteriler Büyük Beğeni Topladı
Törenden önce KKTC Genç Milli Taekwondo ve Karate takımlarının gerçekleştirdiği gösteri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, törende yaptığı konuşmada KKTC Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu ve Başkan Eyüp Zafer Gökbilen’i kutlayarak, federasyonun başarılarını yakından izlediğini ve desteklediğini belirtti. Tatar, sporcuların KKTC’yi kendi bayrağı altında temsil etmelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Başbakan Üstel’den Müjde
Başbakan Ünal Üstel, sponsorlara ödüllerini takdim ederken, Avrasya salonunun ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin ihale sürecinin tamamlandığını ve yakında faaliyete geçeceğini müjdeledi.
GTF Başkanı Linda Park ise, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu’na yıllarca Gazimağusa’da federasyon temsilciliği yapmasından dolayı Karakuşak Diploması takdim etti.
Genel Klasman Sonuçları
Üç gün süren organizasyonların sonunda genel klasmanda KKTC birinciliği elde ederken, Bulgaristan ikinci, Türkiye üçüncü, İran dördüncü ve Rusya beşinci oldu.