MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Mağusa Türk Gücü (MTG), uzun bir aradan sonra yeniden tarihi "yuvasına" dönüyor. Canbulat Stadı’nda gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. MTG Başkanı Koral Bozkurt, yenilenen stadyumda yeni zaferler için sabırsızlandıklarını belirtti.
Bu hafta sonu Yenicami ile oynanacak maçla birlikte Canbulat Stadı’na dönecek olan MTG'de Başkan Bozkurt, taraftarları tribünleri doldurmaya davet ederek şunları söyledi:
"1945’ten beri Kıbrıs Türk futboluna damga vuran kulübümüz için Canbulat Stadı’nın önemi çok büyük. Üç yıl önce zemin sorunları nedeniyle ayrıldığımız bu sahaya, sonunda geri dönüyoruz ve heyecan dorukta. Bu süreçte katkıları olan Başbakanlık Müsteşarı Sayın Hüseyin Cahitoğlu’na ve Başbakan Sayın Ünal Üstel’e özel teşekkürlerimizi sunarım. Ayrıca, sahanın her aşamasında camiamız adına emek harcayan Teberrüken Uluçay ve Tanyel Bayraktaroğlu’na teşekkür ederim."
"MTG, son beş yılın şampiyonu. Altıncı şampiyonluk yürüyüşümüzü, Canbulat Stadı’nda taraftarımızın coşkulu desteğiyle devam ettirmek istiyoruz. 13 Ekim Pazar saat 13:00’te Yenicami ile oynayacağımız ilk maçımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz."