MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
AKSA Süper Lig’in 22.hafta maçında Küçük Kaymaklı ile Mesarya karşılaştı. 

Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk Mesarya 2-0 kazanarak ligde kalma adına çok önemli bir galibiyete imza attı. Mağlup olan Kaymaklı ise çok büyük bir yara aldı.

Yer: Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Berk Bağrıkara, İbrahim Katmer, Evren Karademir

Küçük Kaymaklı: Mehmet, Halil, Fikret, Mehmet, Alpay, Mahmut, Gozar, Muhammed, Sylla, Bahadır, Arseven

Mesarya: Ercan, Tacettin, Okan, Mahmut, Tuğrul, Salahi, Oğulcan, Abdullah, Lukman, Felipe, Yusuf

Goller: 27’(P)Tacettin Köse, 85’Civan Hışır (Mesarya)

Kırmızı Kart: 56’Daniel Gozar (K.Kaymaklı)

AKSA Süper Lig’in 22.hafta maçında Küçük Kaymaklı ile Mesarya karşılaştı. Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk Mesarya 2-0 kazanarak ligde kalma adına çok önemli bir galibiyete imza attı. Mağlup olan Kaymaklı ise çok büyük bir yara aldı.

Mücadele dengeli başladı ve ilk 25 dakikalık bölümde net pozisyon olmadı. 27.dakikada gelişen Mesarya atağında Mahmut ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı.
Atışı kullanan Tacettin topu ağlara göndererek Mesarya’yı 1-0 öne geçirdi. 1-0’dan sonra Küçük Kaymaklı Sylla ve Gozar’la çok net pozisyonlara girse de gerek savunma gerekse direği geçemedi. İlk devreyi Mesarya 1-0 önde tamamladı.

İkinci devreye Kaymaklı daha istekli başladı ancak bir türlü girdiği pozisyonlarda sonuca gidemedi. 56.dakikada Kaymaklı futbolcusu Gozar yaptığı itirazlar sonrasında çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve yeşil siyahlılar 10 kişi kaldı.

60.dakikada Kaymaklı Sylla ile golü buldu ancak ofsayt gerekçesiyle gol değer kazanmadı.

Son bölümde Kaymaklı yüklendi ancak arkada boşluklar bıraktı. 85.dakikada ani gelişen Mesarya atağında oyuna sonradan dahil olan Civan topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadeleyi Mesarya 2-0 kazandı. Bu sonuçla birlikte Mesarya puanını 26’ya çıkardı, Kaymaklı ise 20 puanda kaldı.

Alakalı Etiketler