MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Aksa Süper Lig ekibi Miracle Değirmenlik, teknik direktör Özgü Bayraktar ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. Dün akşam Doğan Türk Birliği'ne karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, bugün sabah saatlerinde kulüp başkanı Hakan Törehan ile bir araya gelen Bayraktar, kulüple vedalaştı.

Başkan Hakan Törehan'ın Açıklaması:
Kulüp Başkanı Hakan Törehan, ayrılık kararının ardından yaptığı açıklamada, Özgü Bayraktar’ın kulübe büyük katkılar sunduğunu vurguladı. Törehan, özellikle takımın zor zamanlarında Bayraktar’ın her zaman sorumluluk aldığını ve iki buçuk yıllık görev süresi boyunca, Miracle Değirmenlik'in 1. Lig’deki tarihi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğunu belirtti.
Ayrılık kararının karşılıklı anlaşma ile alındığını ifade eden Törehan, "Takımın bir kan değişimine ihtiyaç duyduğu konusunda hem fikir olduk" dedi. Bayraktar’ın karakteriyle kulüp camiasına her zaman örnek olduğunu belirten Törehan, teşekkürlerini sunarak, Bayraktar’a kariyerinde başarılar diledi.

Miracle Değirmenlik'te Yeni Dönem
Miracle Değirmenlik'te teknik direktör değişimi sonrası yeni bir dönem başlarken, takımın önümüzdeki günlerde yeni teknik direktör arayışına başlayacağı belirtiliyor. 

Alakalı Etiketler