MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Esentepe Erdal Barut Stadı'nda oynanan mücadelede, Evren Karademir, Selim Kaynarca ve Emirhan Yılmaz'ın hakemlik yaptığı karşılaşmada Esentepe ile Miracle Değirmenlik karşı karşıya geldi.

Maçta ev sahibi Esentepe, Osman Erdoğan, Oğuz, Nersin, Ada, Emek, Tuğra, Salih, Efe, Burak, Semih, Deniz 11'iyle sahaya çıkarken, konuk Miracle Değirmenlik ise Hasan Piro, Hüseyin Sadıklar, Halil, Adil, Hasan Ulukök, Kağan, İlyas, Semih, Kasım, Erhan, Hüseyin Deynekli 11'iyle mücadele etti.

Karşılaşmada ilk golü 36. dakikada Miracle Değirmenlik'ten Erhan kaydetti, bu golle konuk ekip 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili olan Miracle Değirmenlik, 47. dakikada Hüseyin Deynekli'nin golüyle farkı ikiye çıkardı. Erhan'ın attığı gollerle (64' ve 90+ pen.) Miracle Değirmenlik, skoru 4-0'a getirerek rahat bir galibiyet elde etti. Karşılaşmanın 74. dakikasında Miracle Değirmenlik'ten Hasan Ulukök kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Esentepe'nin tek golü 76. dakikada Emre Özsin'den geldi. Ancak Miracle Değirmenlik, üstünlüğünü koruyarak karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazandı.

Bu sonuçla Miracle Değirmenlik puanını artırarak üst sıralardaki yerini korurken, Esentepe ise ligdeki mücadelesine devam etti."