MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
 AKSA Süper Lig'in 20. haftasında, şampiyonluk mücadelesi kapsamındaki sezonun en kritik maçında lider Cihangir ile ikinci sıradaki Mağusa Türk Gücü karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele, Cihangir Stadı'nda gerçekleşti ve Mağusa Türk Gücü, 85. dakikada Nevzat'ın attığı golle 1-0 kazanarak ligdeki iddiasını sürdürdü. Bu galibiyetle Mağusa Türk Gücü, rakibi Cihangir ile puan farkını 1'e indirirken, lider Cihangir ise sezonun 20. haftasında ilk yenilgisini aldı.

Maç Detayları:
  • Yer: Cihangir Stadı
  • Hakemler: Fehim Dayı, Serdar Gürpınar, İbrahim Katmer, Osman Özpaşa
Takım Kadroları:
  • Cihangir: Hasancan, Selçuk, Nurettin, Mikail, Çağrı, Hakan, Sercan, Muhittin, Babacar, Meye, Berhan
  • Mağusa Türk Gücü: Ufuk, Yusuf, Zihni, Uğur, Mustafa, Ünal, Erhun, Doukara, Dino Peter, Şenol
Gol:
  • 85’ Dakika: Mağusa Türk Gücü, Nevzat'ın attığı golle 1-0 öne geçti.


Mücadelede İlk Devre: Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takım da önemli pozisyonlara girmesine rağmen, aradığı golü bulamadı. Cihangir, Babacar, Meye ve Muhittin ile pozisyonlar yaratırken, Mağusa Türk Gücü uzaktan Zihni’nin ve Erhun’un attığı şutlarla tehlike oluşturdu.

İkinci Devre ve Maçın Sonları: İkinci devreye Mağusa Türk Gücü daha istekli başladı. Babacar’ın sakatlanarak oyundan çıkmasıyla birlikte kontrolü eline alan Mağusa Türk Gücü, aradığı golü 85. dakikada oyuna sonradan giren Nevzat ile buldu. Hasancan'ın hatasını değerlendiren Mağusa Türk Gücü, 1-0 öne geçti. Cihangir'in beraberlik baskısı sonuçsuz kalınca Mağusa Türk Gücü, mücadeleyi 1-0 kazandı.

Elektriklenme ve Polis Müdahalesi: Maç sonunda kısa süreli bir elektriklenme yaşandı, ancak polis müdahale ederek olayları büyümeden önledi. Mücadeleyi yaklaşık 4000 futbolseverin takip ettiği bilgisi de edinildi.


Maç İstatistikleri: https://miraclespor.com/mac-detaylari/46