MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
NBA'de transfer sezonunun başlaması ile birlikte yüz milyonlarca dolarlık kontratlar adeta havada uçuşuyor. Transferin gözde ismi Donovan Mitchell, 150 milyon dolara takımı Cleveland ile sözleşme yeniledi. 
Takımlar, önümüzdeki sezon şampiyon adayı bir kadro oluşturmak için kesenin ağzını açtı. 
Cleveland Cavaliers, yıldız oyuncusu Donovan Mitchell ile sözleşme yeniledi. 27 yaşındaki yıldız oyuncu, 3 yıllığına 150 milyon dolar karşılığında NBA'in müsade ettiği en yüksek miktara imzayı attı.
Los Angeles Clippers'tan ayrılan Paul George'un ise yeni adresi Philadelphia 76ers oldu. 9 kez all star seçilen Paul George da maksimum kontrata imza atanlar arasında. Yıldız oyuncu, yeni takımında 4 yıllığına 212 milyon dolar ücret alacak.
Transfer piyasasının en gözde isimlerinden birisi de Klay Thompson. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 13 yıl forma giydiği Golden State Warriors'a veda etti. Warriors'da 4 NBA şampiyonluğu kazanan Thompson'ın Dallas Mavericks ile anlaştığı belirtildi. Lig tarihinin en keskin şutörlerinden biri olan Thompson, Dallas ile 3 yıllığına 50 milyon dolarlık sözleşme imzalayacak.
 

Alakalı Etiketler