MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
 Dörtyol Spor Kulübü, 2024-2025 sezonuna güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kulüp, Nurol Construction ile imzaladığı isim sponsorluğu anlaşmasıyla adını "Nurol Construction Dörtyol Spor Kulübü" olarak değiştirdi. Anlaşma, Nurol Construction direktörü Yunus Nurol ve Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk tarafından imzalanırken, kulübün ana hedefi ise şampiyonluk olarak belirlendi.
Digitürk BTM Birinci Lig’de mücadele edecek olan Dörtyol Spor Kulübü, şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro kurarak sezona iddialı bir şekilde girecek. Sponsorluk anlaşması için süre belirtilmezken, taraflar uzun vadeli bir iş birliği sözü verdi.

Kulübe Destek ve Gençlere Yatırım
Nurol Construction direktörü Yunus Nurol, imza töreninde yaptığı açıklamada, firmanın birçok spor kulübüne destek verdiğini belirterek, Dörtyol Spor Kulübü’ne olan gönül bağlarının onları bu kulübe isim sponsoru olmaya yönlendirdiğini söyledi. Gençlerin spora kazandırılmasının önemine dikkat çeken Nurol, kulübün başarı yolculuğuna katkı sağlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Güçlü Transferlerle Hedefe Kilitlendiler
Sportif direktör Kağan Taşer ve antrenör Ahmet Taşer, takımın bu sezonki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, önemli transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini açıkladılar. Kaptanlar Ayberk Payas ve Ömer Güner’in de katıldığı basın toplantısında, yeni transferler kamuoyuna tanıtıldı. Aralarında Berkant İstanbul, Burak Karabacak, Berke Zorba gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu 8 yeni futbolcu ile kadrosunu güçlendiren Nurol Construction Dörtyol Spor Kulübü, şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemeyi planlıyor.

Kulübün sezon öncesinde gerçekleştirdiği transferler, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, takımın ligdeki performansı merakla bekleniyor.