MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar yüksek atlamada 10. olarak Türk spor tarihine adını yazdıran milli atlet Buse Savaşkan, başarısının mimarlarından antrenörü Gennadi Zuiev’in doğum gününü özel bir mesajla kutladı.
“Gennadi’siz Olimpiyat Hayal Olurdu”
Savaşkan, mesajında, Zuiev ile yollarının kesişmemesi durumunda olimpiyatlara katılma ihtimalinin düşük olduğunu vurguladı. Başarısını büyük ölçüde antrenörüne borçlu olduğunu ifade eden milli atlet, Zuiev’in kendisine kattıklarından ötürü büyük bir minnet duyduğunu belirtti.
Teşekkür ve Kutlama Dolu Mesaj
Buse Savaşkan’ın doğum günü mesajı şu sözlerle doluydu:
"Eğer Gennadi Zuiev ile yollarımız kesişmeseydi, olimpiyatlara gitme şansım olur muydu? O büyük gururu yaşar mıydım? Sanmıyorum! Gennadi, Paris 2024’e hazırlık sürecinde bana büyük emek verdi ve onun sayesinde bu başarıyı elde ettim. Onun rehberliğinde birkaç hatamı düzeltmemle önce Türkiye Salon rekoru, ardından olimpiyat geldi. Şimdi önümüzde yeni hedefler var ama bugün kutlama zamanı! Sevgili antrenörüm Gennadi'nin doğum gününü kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim!”
Bu duygusal mesaj, Savaşkan’ın antrenörüne olan vefa ve bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başarısında büyük pay sahibi olan Zuiev’e teşekkür ederek, gelecek hedeflerine odaklandığının sinyallerini verdi.