MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
NBA yıldızı Lebron James, Olimpiyat açılış töreninde Amerika Birleşik Devletleri bayrağını taşıyacak. 39 yaşındaki yıldız, olimpiyatlarda bayrak taşıyan ilk Amerikalı erkek basketbolcu olacak. 
NBA'in kral lakaplı yıldızı Lebron James'e bayrak taşıma görevi verildi. Lebron James, Paris olimpiyatlarının cuma günü yapılacak açılış töreninde Amerika Birleşik Devletleri bayrağını taşıyacak. 
Yıldız oyuncu, yaklaşık 600 kişilik Birleşik Amerika olimpiyat ekibinin oyları ile bayrak taşıma görevine seçildi. James böylece Birleşik devletler adına olimpiyat açılış töreninde bayrak taşıyan ilk erkek basketbolcu olacak. Amerikan takımının kadın bayrak taşıyıcısı ise henüz belirlenmedi. Olimpiyat komitesi, 2020 yılında, olimpik takımların bir erkek ve bir kadın bayrak taşıyıcısı olmasına karar vermişti. 
4 NBA şampiyonluğu bulunan ve NBA tarihinin en fazla sayı atan oyuncusu olan James, ilk kez 2004 olimpiyatlarına katıldı. Amerikan basketbol milli takımı o yıl bronz madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Birleşik Amerika takımı, yıldız oyuncunun da forma giydiği 2008 ve 2012 olimpiyatlarında ise altın madalya kazandı. 
Amerika Birleşik Devletleri basketbol takımının Paris kadrosu, NBA'in en büyük yıldızlarını barındırdığı için "ikinci rüya takım" olarak adlandırılıyor.