MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
NBA'de sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayan Phoenix Suns'ta fatura koç Frank Vogel'a kesildi. Geçen yıl 5 yıllık sözleşme imzalanan Vogel'in görevine son verildi. 

NBA'de sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Phoenix Suns'ta başarısızlığın faturası koç Frank Vogel'a kesildi. Kulüp yönetimi, geçen yıl 5 yılık kontrat imzaladığı koç Frank Vogel ile yollarını ayırdığını açıkladı. 
Kevin Durant, Devin Booker ve Bradley Beal yıldız üçlüsünü kadrosunda bulunduran Phoenix, sezona şampiyonluk umuduyla başladı. 
Ancak 82 maçlık normal sezonu 49 galibiyet 33 mağlubiyet ile batı konferansında altıncı sırada tamamladı. Play-off ilk turunda Minnesota'ya 4-0'lık seriyle elenen Phoenix böylece sezonu kapatmış oldu. 
NBA'e yakın kaynaklar, takımın başına Milwaukee Bucks'tan eski koçu Mike Budenholzer (buldınholzır)'ın getirileceğini dile getiriyor. 
Phoenix Suns böylece son 10 sezonda yedinci koç ile sözleşme imzalamış olacak. Play offlarda başarılı bir grafik çizen Dallas Mavericks ise koç Jason Kidd ile kontrat yeniledi. 
Dallas Mavericks, takımın başında üçüncü sezonunu geçiren Jason Kidd ile yapılan yeni sözleşmenin şartlarını açıklamadı. 
Jason Kidd, üç sezonda takımını ikinci kez play offlara taşımayı başardı. Kidd, 2011 yılında oyuncu olarak Dallas Maverciks ile NBA şampiyonluğu yaşamıştı. 
 

Alakalı Etiketler