MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Osman Ergün Mehmet Stadı'nda gerçekleşen mücadelede, Yeni Boğaziçi ve Karşıyaka takımları karşı karşıya geldi. Maçın hakemleri Abdullah Genç, Halil Atlar ve Serdar Gürpınar'dı.

Yeni Boğaziçi: Emre, Ali Özay, Yaşar, Ali Bayır, Ahmet, Felix, Hamza, Berkem, Fevzi, Djabi
Karşıyaka: Erdoğan, İlker İnceler, Sena, A.Hatay, Rahmi, Toykan, Azat, A.Kara, M.Süzgen, B.Michael, Diatta

Karşılaşmada goller şu şekilde atıldı: 61. dakikada penaltıdan Djabi'nin attığı golle Yeni Boğaziçi skoru 2-1'e getirdi. Ardından Djabi, 84. dakikada kaydettiği golle skoru eşitledi ve maç 2-2 berabere tamamlandı.

Maçın başında hızlı bir golle öne geçen Karşıyaka'da Ahmet Kara, 3. dakikada fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ardından 33. dakikada Assane Diatta'nın golüyle Karşıyaka farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Yeni Boğaziçi, maça ikinci yarıda hızlı bir şekilde başladı ve 61. dakikada kazandığı penaltıyı Djabi'nin golüyle değerlendirerek farkı bire indirdi. Ardından Djabi'nin 84. dakikada kaydettiği golle skoru eşitledi ve maç 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla Yeni Boğaziçi puanını 12'ye yükseltirken, Karşıyaka ise 37 puana ulaştı. AKSA Süper Lig'de küme düşme umutları azalsa da Yeni Boğaziçi, son haftalarda dikkat çekici performanslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Alakalı Etiketler