MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
 Stat: Atatürk Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Hakan Gök, Şahin Coşkun
Maç Sonucu: Yenicami 0-2 Alsancak Yeşilova
Takım Kadroları:
Yenicami:
İdris, Remzi (58' Hüseyin), Yasin (89' Tahsin), İrfan, Ali (58' Fikret), Samet (55' Görkem), Ngnova, Karan, Sylla, Jimmy, Hascan (58' M. Çavuş)
Alsancak Yeşilova:
Kemal, Memduh (76' Yunus), Sena, Mejdi, Mustafa, Cemal (89' Güvenç), Laval (89' İlker), Arda (66' Billy Mehmet), Vakkas, Weston, Gökhan
Maçın Golleri:
  • 18' Weston (Penaltı) - Alsancak Yeşilova
  • 87' Yasin Açıkel (Kendi Kalesine) - Alsancak Yeşilova
Maç Özeti:
AKSA Süper Lig Süleyman Göktaş Sezonu 3. hafta mücadelesinde, Yenicami sahasında Alsancak Yeşilova’ya 2-0 mağlup oldu. Maça etkili başlayan Yenicami, 18. dakikada gelişen Alsancak Yeşilova atağında, Samet’in Cemal’a yaptığı müdahale sonucu hakem Kerem Eran tarafından penaltı kararıyla sarsıldı. Penaltıyı kullanan Weston, topu ağlara göndererek Yeşilova’yı 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının geri kalan bölümünde her iki takım da gol bulmak için fırsatlar yaratmaya çalışsa da devre bu skorla sona erdi. İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Alsancak Yeşilova, maçın 87. dakikasında Yenicami defansının ve kalecisinin anlaşmazlığı sonucu Yasin Açıkel’in ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle skor 2-0 oldu ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.
Puan Durumu ve Gelecek Hafta:
  • Yenicami, üst üste ikinci mağlubiyetini alarak zorlu bir dönemden geçerken, Alsancak Yeşilova sezonun ikinci galibiyetini alarak moral buldu.
  • Gelecek Hafta: Yenicami, Hamitköy deplasmanına giderken, Alsancak Yeşilova evinde Esentepe’yi konuk edecek.
 

Alakalı Etiketler