MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Futbol Tenisi Milli Takımı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek 30. Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek. Şampiyonada KKTC ile birlikte 22 ülke yer alacak ve 13 farklı kategoride karşılaşmalar yapılacak.

Milli Takım Hazır
Kafile, KKTC Futbol Tenisi Federasyonu ve Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu (FIFTA) Başkanı Şevket Songur liderliğinde şampiyona için hazırlıklarını tamamladı. Kafilede milli takımın teknik menajeri Hişam Tarazi, uluslararası hakem Kadriye Kontosoğlu ve sporcular Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, Doğukan Doğu, Uğur Kaya, Ahmet Yeşil, Fikret Koreli, Hasan Tuğrul Özdemir, Sadi Sermet, Ayşe Mullacuma, Zeliha Ersöz, Rale Güleç, Zehra Borazancı ve Mahan Şarman yer alıyor.
Tüm Kategorilerde Yarışacaklar
KKTC Milli Takımı, şampiyonada büyük kadınlar, büyük erkekler ve genç erkekler kategorilerinde tekli, ikili ve üçlü mücadelelere katılacak. Ayrıca büyükler karışık ve U21 karışık kategorilerinde de ikili ve üçlü olarak tüm kategorilerde boy gösterecekler.

Yolculuk 22 Ekim'de Başlıyor
Toplam 250 sporcunun mücadele edeceği turnuva için KKTC Milli Takımı, 22 Ekim'de Bükreş'e hareket edecek. Şampiyona sona erdikten sonra, takım 27 Ekim'de KKTC'ye geri dönecek.