MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Futbol Tenisi Milli Takımı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek olan 30. Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere Romanya'ya gitti. Şampiyona, Olimpiyat Köyü İzvorani’de 22 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek.


KKTC Takımı Hazır

KKTC kafilesine, Futbol Tenisi Federasyon Başkanı Şevket Songur başkanlık ederken, teknik menajer Hişam Tarazi ve uluslararası hakem Kadriye Kontosoğlu da ekibe eşlik ediyor. Milli takımda yer alan sporcular arasında Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, Doğukan Doğu, Uğur Kaya, Ahmet Yeşil, Fikret Koreli, Hasan Tuğrul Özdemir, Sadi Sermet, Ayşe Mullacuma, Zeliha Ersöz, Rale Güleç, Zehra Borazancı ve Mahan Şarman bulunuyor.


Tüm Kategorilerde Yarışacaklar

Şampiyona, 22 ülkenin katılımıyla 13 farklı kategoride düzenlenecek. KKTC Milli Takımı, büyük kadınlar, büyük erkekler, genç erkekler kategorilerinde tekli, ikili ve üçlü müsabakalarda mücadele edecek. Ayrıca, büyükler karışık ve U21 karışık kategorilerinde de ikili ve üçlü olmak üzere tüm kategorilerde yarışacaklar.


250 civarında sporcunun katılacağı turnuvada, KKTC kafilesi Olimpiyat evinde konaklayarak organizasyon boyunca tüm kategorilerdeki mücadelelerde yer alacak. Bugün başlayan şampiyona, 26 Ekim'de tamamlanacak ve KKTC kafilesi 27 Ekim’de adaya dönecek.