MY CART (3 ITEMS)

product-thumb
Parachute Jacket
Green / XL
3 × $198.00
product-thumb
Narrow Trouser
Green / XL
2 × $88.00
product-thumb
Bellyless Hoodie
Green / XL
1 × $289.00
SPENT $199.00 MORE FOR FREE SHIPPING TOTAL: $556 PROCEED TO CHECKOUT VIEW CART
blog-image
Aksa Süper Ligi'nin 22. haftasının açılış maçında China Bazaar Gençlik Gücü ile Pera Gençler Birliği, Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Pera Gençler Birliği, konuk ekip olarak çıktığı maçta 5-1'lik skorla galip geldi.

Gençler Birliği'nde Junior Mapuku, 38. dakikada penaltıdan ve 58 ile 79. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak öne çıktı. İskele ekibinin diğer gollerini ise 77. dakikada Ahmet Havutçu ve 84. dakikada Bülent Tur kaydetti. Gençlik Gücü'nün tek golü ise 67. dakikada Asman Ndikumana'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Pera Larnaka Gençler Birliği, puanını 25'e çıkardı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Gençlik Gücü ise 27 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Gençlik Gücü, Doğan Türk Birliği'ne konuk olacak. Pera Gençler Birliği ise Miracle Karşıyaka'yı ağırlayacak.

Maç detayları:
- Stat: Atatürk Stadı
- Hakemler: Ali Özer, Halil Atlar, Cenk A. Özfuttu

China Bazaar Gençlik Gücü Kadrosu:
- Remzi Rıylı, Ali Akbulut, Erol Emelce, Necati Genç (67 Kaan), Abu Dumbiya, Hasan Akkuyu, Mustafa Yaşınses (46 İ. Köse), Asman Ndikumana, Muhammet Nazik (46 Ümitcan), Arif Uysal, Turgut Kaan Çoban

Pera Gençler Birliği Kadrosu:
- Hamit Aykan, Sinan Öğüt, Bülent Tur (90 Bartu), Gabriel Bawa, İsmet Osman Özalp, Junior Mpia Mapuku (90 Arda), Berk Kaya, Abdulaziz Köse, Osman Turgut, Galip Orcan, Serhat Özuğurlu (75 A. Havutçu)

Goller:
- 67. dakika: Asman Ndikumana (China Bazaar Gençlik Gücü)
- 38. dakika (P), 58 ve 79. dakika: Junior Mapuku
- 77. dakika: Ahmet Havutçu
- 84. dakika: Bülent Tur (Pera L. G. Birliği)

Alakalı Etiketler